Yunet
 

Politika

Održana 182. sednica Opštinskog veća

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 11. april 2024. • 00:00 •

Održana 182. sednica Opštinskog veća

Na danas održanoj 182. sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao predsednik Opštinskog veća, Branislav Šušnica, članovi veća razmatrali su 13 tačaka dnevnog reda.

Donet je Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu lokalnog akcionog plana zapošljavanja Opštine Bačka Palanka za period 2024.-2026. godine, Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu odluke o izradi Plana detaljne regulacije izvorišta „Ristić put“ u Bačkoj Palanci, Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Čelarevo, Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije dela blokova 24A i 29 u Bačkoj Palanci, Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu odluke o izradi Plana detaljne regulacije dela bloka 101 u Bačkoj Palanci i Zaključak o sprovođenju postupka i utvrđivanju Programa javne rasprave o Nacrtu odluke o izradi Plana detaljne regulacije bloka 13A u Bačkoj Palanci.

Članovi veća su razmotrili Izveštaj o radu Opštinske uprave Opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, Izveštaj o korišćenju sredstava za realizaciju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2023. godinu, Izveštaj o finansijskom poslovanju Mesne zajednice „Čelarevo“ za 2023. godinu, Izveštaj o finansijskom poslovanju Mesne zajednice „Vizić“ za 2023. godinu i Izveštaj o finansijskom poslovanju Mesne zajednice „Silbaš“ za 2023 godinu, koji su upućeni Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje usvajanje i razmatranje.

 

Izvor i foto: Opština Bačka Palanka

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena