Yunet
 

Politika

Maske su definitivno pale – jasno je ko stoji iza protesta u Bačkoj Palanci

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 9. avgust 2023. • 00:00 •

Maske su definitivno pale – jasno je ko stoji iza protesta u Bačkoj Palanci

Protesti koji se održavaju u Bačkoj Palanci, pod plaštom traženja odgovornosti za izgubljen dečji život, iz dana u dan otkrivaju svoje pravo lice.

Organizatori protesta, uz podršku saboraca iz Novog Sada, Zrenjanina, Beograda, među kojima se nalaze lica koja iza sebe imaju kriminalne dosijee, a koji punih usta govore o poštenju i druge nazivaju prevarantima i lopovima, posle nedelju dana su se međusobno posvađali.

Pošto je jedan od govornika Dragan Petrović jasno rekao da pripada Demokratskoj stranci, nastala je panika – pala je u vodu priča da politika nema veze sa protestima i da oni nisu političari već nezadovoljni građani. Od tada se primetno osipa broj prisutnih, jer Bačkopalančani neće da učestvuju u njihovoj političkoj „borbi“ i pitaju šta će među njima Lutovac, Ponoš, Vasićka, Cvijetić… Od kada su oni građani Bačke Palanke te iskazuju svoje nezadovoljstvo na protestima?

Providno, zar ne?

Preporučujemo još …



Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php:42 Stack trace: #0 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php(42): file_get_contents() #1 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/vest.php(749): include('...') #2 /var/www/html/vojvodjanski.com/index.php(1187): include('...') #3 {main} thrown in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php on line 42