Yunet
 

Kultura

Manifestacija Noć pozorišta u Bačkoj Palanci

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 15. novembar 2022. • 00:00 •

Manifestacija Noć pozorišta u Bačkoj Palanci

Ovogodišnja manifestacija Noć pozorišta pod nazivom „XII – 12 dana Noći pozorišta u Srbiji“ realizovaće se 16. do 27. novembra 2022. godine.

U Gradskom bioskopu u subotu 26. novembra u 17.00 časova biće odigrana pozorišna predstava za decu „Bez alata nema ni zanata“ u izvođenju „TeatriloPozorišta “.

Tekst i režija: Cvetin Aničić

U jednoj maloj poslastičarnici spremaju se pored torti i kolača, razne druge čarolije. Ovi veseli poslastičari uveseljavaju decu smešnim pričama i anegdotama iz života. Poslastičarnica postaje najpoznatija u kraju. Ali jednoga dana stiže im neobičan paket od nepoznatog pošiljaoca. U paketu su lutke, pozorišne lutke. Tada kreće igra , i pravi se pozorišna predstava…Ali o čemu? Naravno o tome da u svakom poslu možemo biti uspešni i cenjeni ako imamo znanje, a znanje je osnovni alat za svaki posao. Pored veselih poslastičara u predstavi su unikatne lutke tri praseta i vuk. A svi likovi imaju svoj zanat u kom su najbolji . Deca kroz ovu komičnu igru pozorišta u pozorištu uče vrednosti znanja i umeća.

Cena ulaznice će biti na bazi dobrovoljnog priloga.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad