Yunet
 

Kultura

Bioskopski repertoar od 30. juna do 3. jula

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 30. jun 2022. • 00:00 •

<strong>Bioskopski repertoar od 30. juna do 3. jula</strong>

U Gradskom bioskopu od 30. juna do 3. jula u terminu od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Fantastika“, sinhronizovan na srpski jezik.

U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj Fantastika, dva medveda, Boža i Luka, krenuli su uspasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova koji su namerili dapronađu i ukradu zlatne rogove. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnimstvorenjima… Ali vreme ističe! Ko će prvi do zlatnih rogova? Da li će uspeti da spasusvoj animirani svet?

U Gradskom bioskopu od 30. juna do 3. jula u terminu od 21.00 čas biće prikazan prvi četnički igrani film „OPKOLjENI“ o poručniku Nikoli Kalabiću

Sadržaj:

Brojne esesovske jedinice pretresaju teren u potrazi za četnicima. Četnici primenjuju gerilsku taktiku: rasturaju se u male formacije i odlaze dublje u planine. Međutim, uz pomoć jednog izdajnika, odred od 200 esesovaca saznaje gde se nalazi poručnik Nikola Kalabić, komandant Gorske kraljeve garde, sa još trojicom četnika. Kreće potera i četnici su opkoljeni. Nedićeva Specijalna policija odvodi deo Nedićeve porodice u logor, dok im njegov dvanaestogodišnji sin, jao i supruga, beže. Da li će pojačanje Kalabiću stići na vreme? Da li postoji izlaz kada 200 vojnika opkoli njih četvoricu? Kako sačuvati prisebnost u takvoj situaciji?

Cena ulaznice za ove projekcije je 250 dinara.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena