Yunet
 

Kultura

Bioskopski repertoar od 19. do 22. maja

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 19. maj 2022. • 00:00 •

Bioskopski repertoar od 19. do 22. maja

U Gradskom bioskopu od 19. do 22. maja u terminu od 19.00 časova biće prikazan animirani film „ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJA“ sinhronizovan na srpski jezik.
Sadržaj:
Zečija škola je u stanju pripravnosti. Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju
misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.

U Gradskom bioskopu od 19. do 22. maja u terminu od 21.00 čas biće prikazan prvi četnički igrani film „OPKOLjENI“ o poručniku Nikoli Kalabiću
Sadržaj:
Brojne esesovske jedinice pretresaju teren u potrazi za četnicima. Četnici primenjuju gerilsku taktiku: rasturaju se u male formacije i odlaze dublje u planine. Međutim, uz pomoć jednog izdajnika, odred od 200 esesovaca saznaje gde se nalazi poručnik Nikola Kalabić, komandant Gorske kraljeve garde, sa još trojicom četnika. Kreće potera i četnici su opkoljeni.
Nedićeva Specijalna policija odvodi deo Nedićeve porodice u logor, dok im njegov dvanaestogodišnji sin, jao i supruga, beže.
Da li će pojačanje Kalabiću stići na vreme? Da li postoji izlaz kada 200 vojnika opkoli njih četvoricu? Kako sačuvati prisebnost u takvoj situaciji?

Cena ulaznice za ove projekcije je 250 dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena