Yunet
 

Kultura

Bioskopski repertoar za 05. i 06. maj

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 4. maj 2022. • 00:00 •

Bioskopski repertoar za 05. i 06. maj

U Gradskom bioskopu 5. i 6. maja od 19.00 časova biće prikazan animirani film
„ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJA“ sinhronizovan na srpski jezik.
Sadržaj:
Zečija škola je u stanju pripravnosti. Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.

U Gradskom bioskopu u četvrtak 5. maja od 21.00 čas biće prikazan film „MALA MAMA“.
Sadržaj:
Osmogodišnja Neli sa roditeljima dolazi u kuću o kojoj je mnogo slušala. U toj je kući njena majka Marion odrasla, tu se igrala, u blizini je podigla kućicu od drveta. Jednog dana mama iznenada nestaje, a Neli tada sreće devojčicu sličnih godina koja se zove Marion i koja u šumi gradi kućicu od drveta na istom mestu na kom je i njena majka to radila kada je bila mala.
Film je premijerno prikazan na Berlinaru 2021. godine.

U Gradskom bioskopu u petak 6. maja od 21.00 čas biće prikazan film „PRVI SNEG“.
Sadržaj:
Trinaestogodišnjak Ramin Mehdipour i njegova porodica iz Irana žive u izbegličkom centru u Finskoj. Tek što Ramin počne da uživa u školskom raspustu, porodica dobija vest da im je zahtev za azil odbijen. Podnose žalbu apelacionom sudu i nastavljaju sa svakodnevnim životom uprkos pretećoj opasnosti od deportacije. Ramin tada kreće u novi razred i svaki momenat, svako novo prijateljstvo mu je dragocenije nego ikad pre.

Cena ulaznice za ove projekcije iznosi 250 dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena