Yunet
 

Društvo

Otvoren Šalter za preduzetnike u opštini Bačka Palanka

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 1. april 2024. • 00:00 •

Otvoren Šalter za preduzetnike u opštini Bačka Palanka

U opštini Bačka Palanka danas je uz prisustvo predsednika opštine Branislava Šušnice , direktorice Sektora za preduzetništvo PKS Branislave Simanić i načelnika Južnobačkog upravnog okruga Milana Novakovića, svečano otovren Šalter za preduzetnike.

Svečano otvaranje Šaltera za preduzetnike u Opštini Bačka Palanka predstavlja važan korak ka olakšanju poslovanja lokalnih preduzetnika. U Bačkoj Palanci posluje više od 760 privrednih društava i preko 1.480 preduzetnika.

Šalter za preduzetnike pružiće različite usluge preduzetnicima, kao što su pomoć u registraciji preduzetničkih radnji, savetovanje o poslovanju, informacije o mogućnostima finansijske podrške i drugi administrativni poslovi vezani za poslovanje. Ovaj šalter je osmišljen kako bi olakšao poslovanje preduzetnicima i podstakao razvoj preduzetništva u našoj lokalnoj samoupravi.

Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Opštine Bačka Palanka i Privredne komore Srbije dodatno će unaprediti poslovnu klimu i podršku privredi. Ova inicijativa imaj za cilj podsticanje razvoja lokalne privrede i stvaranje povoljnijeg ambijenta za poslovanje preduzetnika u Bačkoj Palanci.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena