Yunet
 

Društvo

Održana 139. sednica Opštinskog veća

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 10. mart 2023. • 00:00 •

Održana 139. sednica Opštinskog veća

Na dnevnom redu 139. sednice Opštinskog veća opštine Bačka Palanka našlo se deset tačaka. Članovi Veća razmatrali su, usvojili i prosledili Skupštini opštine na razmatranje i donošenje Izveštaj o radu JKP Komunalprojekt za 2022. godinu i Izveštaj o radu i finansijski izveštaj Turističke organizacije za prošlu godinu.

Na današnjoj sednici razmatrani su i usvojeni Izveštaj o radu Opštinske uprave i Informacija o stanju sporta u opštini Bačka Palanka za proteklu godinu, a utvrđen je i predlog Odluke o izmeni i dopuni Plana generalne regulacije Bačka Palanka.

Na sednici je usvojena izmena Rešenja o utvrđivanju režima saobraćaja u centralnoj zoni grada u ulicama u kojima je ograničen saobraćaj za pojedine kategorije vozila i zoni duž nasipa parka prirode Tikvara. Na navedenim lokacijama saobraćaj je dozvoljen motornim vozilima kojima se vrši snabdevanje poslovnih objekata i radnji svakog dana u vremenu od 5.00 do 9.00 časova. Rešenje se odnosi na deo Ulice kralja Petra Prvog – od Trga bratstva jedinstva do Ulice Žarka Zrenjanina i na Ulicu akademika Milana Kurepe.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena