Yunet
 

Društvo

Podeljeni paketići deci korisnicima usluga Centra za socijalni rad

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 29. decembar 2022. • 00:00 •

Podeljeni paketići deci korisnicima usluga Centra za socijalni rad

U punoj sali gradskog bioskopa, uz dečje osmehe i radost dočekali su Deda Mraza i mališani, korisnici usluga Centra za socijalni rad Bačka Palanka.

Posebnim angažovanjem direktorice Centra za socijalni rad Branke Dujović i uz pomoć našeg sugrađanina Dragana Stupara obezbeđeno je 150 novogodišnjih paketića za decu.

Paketiće su dobila deca sa smetnjama u razvoju, deca iz jednoroditeljskih porodica koji su korisnici novčane socijalne pomoći, romska deca koja redovno pohađaju školu, deca koja su korisnici porodičnog savetovališta i deca koja su na hraniteljstvu.

Ovo je pre svega jedan human gest prema deci , korisnicima usluga Centra , koja se u vreme praznika veoma raduju svakom poklonu i Deda Mrazu i kojima i mali znak pažnje može da ulepša njihovu svakodnevicu i izmami osmeh na lice.

„ Uz prigodan program, smeh i pesmu dočekali smo Deda Mraza i mališanima poželeli srećnu 2023. godinu. Darivanje je veličanstvena moć da zajedno ulepšamo nečiji život, a mi smo u tome uspeli u ovoj godini“, zaključuje direktorica Centra za socijalni rad Branka Dujović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad