Yunet
 

Društvo

Objavljena konačna rang lista krajnjih korisnika za sufinansiranje mera energetske sanacije za građane

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 27. oktobar 2022. • 00:00 •

Objavljena konačna rang lista krajnjih korisnika za sufinansiranje mera energetske sanacije za građane

Komisija za sprovođenje postupka dodele sredstava za bespovratno sufinansiranje aktivnosti na unapređenju energetskih svojstava stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bačka Palanka obaveštava građane, učesnike Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača,
termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Bačka Palanka za 2022. godinu, da je 26.oktobra tekuće godine objavila konačnu rang listu krajnjih korisnika za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Bačka Palanka za 2022. god.
Preliminarna rang lista je objavljena na oglasnoj tabli u prizemlju zgrade opštine Bačka Palanka, kao i na sajtu opštine backapalanka.rs u odeljku Energetska sanacija stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova.

Na preliminarnu listu nije bilo prigovora. Shodno konačnoj listi, subvenciju dobijaju podnosioci prijava zaključno sa rednim brojem 143.

Na konačnu listu pravo prigovora imaju podnosioci prijava kod kojih je izvršen terenski obilazak. Prigovor se podnosi Komisiji u roku od 8 dana od dana objavljivanja predloga konačne liste krajnjih korisnika. Prigovor se podnosi na pisarnicu Opštine Bačka Palanka u kancelariji 17 a – u prizemlju zgrade opštine Bačka Palanka.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena