Yunet
 

Društvo

Održana 104. sednica Opštinskog veća

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 10. jun 2022. • 00:00 •

Održana 104. sednica Opštinskog veća

Na 104. sednici Opštinskog veća, održanoj danas, članovi Veća razmatrali su 13 tačaka dnevnog reda.
Između ostalog, utvrđen je Predlog izmene Kadrovskog plana Opštinske uprave Opštine Bačka Palanka za 2022. godinu, razmotren Izveštaj o radu Pravobranilaštva Opštine Bačka Palanka za 2021. godinu i utvrđen Predlog odluke o drugom rebalansu budžeta Opštine Bačka Palanka za 2022. godine, koji su upućeni Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i donošenje.
Članovi Veća su utvrdili Predloge odluka o izmenama i dopunama Odluka: o pravima i uslugama u socijalnoj zaštiti Opštine Bačka Palanka, o osnivanju Narodne biblioteke „Veljko Petrović“ u Bačkoj Palanci i o pristupanju izradi lokalnog plana upravljanja otpadom na teritoriji Opštine Bačka Palanka, koji su takođeupućeni Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i donošenje.
Doneto je Rešenje o formiranju vaspitnih grupa sa do 20% većim brojem dece za upis u radnoj 2022/2023. godini u Predškolskoj ustanovi „Mladost“ Bačka Palanka, a utvrđen je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Aneks predškolskog programa Predškolske ustanove „Mladost“ Bačka Palanka za radnu 2021/2022. godinu, što je takođe upućeno Skupštini.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena