Yunet
 

Društvo

Predsednica udruženja “Čepom do osmeha” dobitnica VIRTUS nagrade

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 15. april 2022. • 00:00 •

Predsednica udruženja “Čepom do osmeha” dobitnica VIRTUS nagrade

Foto: Čepom do osmeha

Trag fondacija dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2021. godine na najdelotvorniji, najdugoročniji i najefektniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od opšteg dobra i interesa.
Dobitnica Virtus nagrade za 2021. godinu u kategoriji individualna filantropija, je predsednica udruženja “Čepom do osmeha”, Vanja Petković.

Vanja je naglasila da je presrećna i zahvalna na ovoj nagradi, koja nije samo deo nje, već i njenog najboljeg tima na svetu, tima “Čepom do osmeha”!

-Nezavisni žiri VIRTUS nagrade odlučio je da nagradu za individualnu filantropiju dodeli baš meni, a tome je pomogla divna preporuka koleginice Miljane uz asistenciju, naravno, supruga Boriše, moje velike podrške. Nagrada je dokaz da sam na dobrom putu, da smo mi na dobrom putu i nastavićemo tako- istakla je Vanja.

Kako dobro ne bi ostalo skriveno, Trag fondacija po petnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju, uz podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Ova nagrada predstavlja referentno mesto za sve koji ulažu u opšte dobro i dodeljuje se sa ciljem da promoviše i stimuliše filantropiju u Srbiji. Ovogodišnja nagrada dodeljena je Vanji Petković za njen podstrek timu i organizaciji ”Čepom do osmeha”, da se zajedno sa građanima Srbije prikupi više od 100 tona plastičnih čepova i drugog reciklabilnog materijala i time uspešno obezbede sredstva za 6 namenskiih pomagala za decu sa smetnjama u razvoju i/ili invaliditetom, što je jedan od osnovnih ciljeva humanitarno ekološke organizacije ”Čepom do osmeha”.

 

Izvor: nsuzivo.rs

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena