Yunet
 

Turizam

Doček Nove godine na Gastro Sremu: Bogat program za sve uzraste

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 27. decembar 2023. • 00:00 •

Doček Nove godine na Gastro Sremu: Bogat program za sve uzraste

Gastronomsko – turistička manifestacija “Gastro Srem” za razliku od svih prethodnih, ove godine posetiocima nudi nezaboravan provod i gastronomiju Srema za doček Nove godine. Održaće se po šesti put, ali prvi put u zimskom periodu, i to 29, 30. i 31. decembraod 17 časova na Trgu doktora Zorana Đinđića u Staroj Pazovi na kojoj će se predstaviti veliko broj izlagača iz Srema i regiona koji se svojim raznovrsnim proizvodina izdvajaju po kvalitetu.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 29. decembar od 17 časova, nakon toga sledi dečiji program, a potom nastupa bend Ladan špricer, a nakon njih i bend Hercenšlus. Takođe, u okviru ovog događaja, Narodna biblioteka Dosijtej Obradović u Staroj Pazovi organizuje od 18 časova i promociju knjige Borisa Miljkovića “Duša Srema”. Prvi deo drugog dana manifestacije, 30. decembra, takođe je rezvervisan za najmlađe sugrađane, a zatim slede nastupi dva benda, Banda drvena i bend Apsolutno romantično. Poslednjeg dana u ovoj 2023. godini sve prisutne zabavlja Aleksandra Saška Padrov sa spletom Sremačkih i evergrin narodnih pesama i "Skladište 58" – bend. Ovaj dan upotpuniće i poznata pevačica Nada Topčagić, uz koju će sugrađani i dočekati novu 2024. godinu.

Pokrovitelji manifestacije Gastro Srem su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj i međuregionalnu saranju i lokalnu samoupravu i Ministrastvo turizma i omladine, a organizatori manifestacije su opština Stara Pazova i Turistička organizacija opštine Stara Pazova.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena