Yunet
 

Sport

Karate klub Mladost

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 11. mart 2024. • 00:00 •

Karate klub Mladost

Sa više od 1000 prijavljenih takmičara iz 100 klubova i selekcija iz zemlje i inostranstva, "Zlatni pojas Čačka" najveći je karte turnir u Srbiji, koji se zbog velikog broja takmičara održava u dva termina. Prvi deo turnira, onaj za mlađe kategorije, održan je u Subotu 09. Marta u dvorani "Mladost - Atenica" i na njemu je u disciplini sportske borbe nastupilo i petnaestoro mladih takmičara KK "Mladost" iz Nove Pazove koji su osvojili 10 medalja.

Zlatne medalje osvojili su Dunja Sekulić u konkurenciji pionirki, Sofija Četnik i Nikola Tasić u konkurenciji "nada" odnosno mlađih kadeta.

Pioniri Dunja Stojanović i Jovan Stanić , te nade Vagić Jovan i Nađa Vukićević osvojili su srebrne, a bronzane medalje pionir Mijat Kukić i nade Ivana Laušević i Lena Miladinović .

Prema rečima trenera Miloša Raukovića, ovi rezultati su sjajan uvod u turnir za kadete, juniore i seniore koji je na programu 23. i 24. Marta i jasno pokazuju sistematski rad KK "Mladost" sa svim generacijama, jer klub koji želi da ostane u vrhu mora se posveti ne samo na trenutno najboljima, već i onima koji će ih naslediti.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena