Yunet
 

Sport

Rukometašice Mladosti drugog dana vikenda protiv Bekamenta BB

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 8. mart 2024. • 00:00 •

Rukometašice Mladosti drugog dana vikenda protiv Bekamenta BB

Nakon kratke pauze, takmičenje u okviru Super rukometne lige nastavlja se za vikend. U 16. kolu ovog prestižnog takmičenja, rukometašice Mladosti dočekaće na svom parketu ekipu Bekamenta BB iz Aranđelovca. Utakmica je zakazana za nedelju, 10. mart od 18 časova.

Inače, u prvom delu sezone i susretu ova dva rivala krajem oktobra prošle godine, rezultat je bio nerešen, 21:21, što znači da nas ponovo očekuje neizvesna i kvalitetna utakmica.

Takođe, treba znati da je Vladimir Zelić preuzeo kormilo Novopazovačkog tima. Novi početak Zelića sa istog mesta gde je i ponikao kao igrač, ovog puta krenuće kao strateg jedne ženske ekipe. Bogatu igračku karijeru Vladimira Zelića obeležio je njegov boravak u turskom Bešiktašu sa kojim je osvojio 17 nacionalnih trofeja za šest sezona i bio deo istorijske generacije ovog kluba koja je dosegla polufinale čelendž KUP-a . Nakon završetka igračke karijere stekao je diplomu fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Tada je krenula njegova trenerska karijera takođe iz Nove Pazove radeći uporedo sa mlađim kategorijama i prvim timom. Posebno se izdvaja njegov rad sa mlađim kategorijama pa je ubrzo došla i saradnja sa kadetskom reprenzetacijom Srbije. I pored ovoga, novina u redovima Mladosti je povratak Marije Kojčić, igračice koja je najveći deo svoje karijere provela u Novoj Pazovi, a poslednje dve sezone u Jagodini sa kojom je osvojila četiri velika sezone. Marija će, sasvim izvesno, biti veliko pojačanje za ekipu Mladosti.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena