Yunet
 

Sport

Sremske novine proglasile najbolje sportiste u Sremu

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 29. februar 2024. • 00:00 •

Sremske novine proglasile najbolje sportiste u Sremu

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove iz godine u godinu sve više napreduju. Lane su osvojile titulu prvaka država, a ove sezone već se diče sa dva trofeja - Superkupom i Kupom Srbije. Uz to devojke su blistale u Kupu CEV i Ligi šampiona. I iako su sva ova dostignuća, uspesi i pehari najveća priznanja i dokaz da je klub na pravom putu, uvek je lepo kada za to stigne još jedna potvrda, pa je tako priznanje za najbolji sportski kolektiv u Sremu po izboru “Sremskih novina” pripalo upravo staropazovačkom timu, a priznanje za najboljeg trenera strategu ove ekipe, Jovi Cakoviću.

“Ovo priznanje je potvrda da smo zajedno kao kolektiv napravili dobre rezultate u prethodnom periodu. Isto tako, priznanje je obavezujuće za nas, ne sme da nas uspava, pa da i u narednom periodu pravimo dobre rezultate”, istakao je Caković.

Višegodišnji period profesionalnog bavljenja sportom i posvećenosti odbojci od najmlađih dana, u slučaju Branke Tice dao je očekivane i zaslužene rezultate, i upravo je njoj, uspešnom primaču Jedinstva, pripalo priznanje za drugog najboljeg sportistu Srema. “Moram da kažem da sam zahvalna na svim priznanjima koje sam dobila do sada, sigurno da mi ista daju motivaciju za dalji rad. Priznanja su produkt cele moje ekipe i nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da beležimo još bolje rezultate”, dodala je Tica.

Ovo nisu poslednja priznanja koja su došla u ruke staropazovačke ekipe, jer smo sigurnida je pred njima još mnogo uspešnih sezona, pobeda i najsjajnijih odličja.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena