Yunet
 

Sport

Tamara Grčić na Evropskom prvenstvu u punom sjaju sa bronzanom medaljom!

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 4. jul 2022. • 00:00 •

Tamara Grčić na Evropskom prvenstvu u punom sjaju sa bronzanom medaljom!

Tamara Grčić iz Nove Pazove, 6. karatistiknja na Svetkoj rang listi u kategoriji mlađe seniorke do 21 godine -50kg, na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Pragu, svojoj zemlji donela je bronzanu medalju. Tamara je bila najmlađa u svojoj kategoriji sa samo 18 godina, što je bio dodatni razlog da bude ponosna baš na ovu medalju. Učestvovala je do sada na dva Evropska prvenstva nažalost vraćajući se bez odličja ali ovo takmičenje je za nju bilo zaista treća sreća.

Osim što je vrlo uspešna sportistkinja, Tamara je u gimnaziji Branko Radičević u Staroj Pazovi bila sportista generacije a nedavno je upisala Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu na budžetu države.

Marija Đurić je Tamarin trener već 5 godina i ističe da je nedavno osvojeno treće mesto na Balkanskom prvenstvu za seniore u Beogradu ogroman uspeh jer ona tek ulazi u seniorske vode a već niže medalje. Za nju kaže da je izuzetno požrtvovana, vaspitana i vredna devojka koja ima visoke ciljeve.

Kada od pete godine života sa ljubavlju treniraš, uspesi su neizostavni deo priče. Zato Tamara ne planira da stane a u oktobru je čeka Svetsko prvenstvo u Turskoj za koje se već sada intenzivno sprema.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena