Yunet
 

Sport

Sutra svečani doček odbojkašica Gimnazije i basketaša Dejana Majstorovića

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 28. jun 2022. • 00:00 •

Sutra svečani doček odbojkašica Gimnazije i basketaša Dejana Majstorovića

Sutra u 19 časova ispred zgrade opštine Stara Pazova organizovaće se svečani doček naših zlatnih šampionki, odbojkašica gimnazije "Branko Radičević" koje se sa Svetskog prvenstva u Brazilu vraćaju sa titulom najboljih na svetu! Svi ljubitelji sporta sutra mogu pozdraviti još jednog svetskog šampiona, starobanovčanina Dejana Majstorovića, najboljeg igrača Svetskog prvenstva u basketu.

Bili smo im podrška tokom takmičenja a sada pozivamo sve sugrađane da se u što većem broju okupe sutra i ulepšaju sportistima povratak u Srbiju jer ponovo biti svetski lideri zaslužuje takvu dobrodošlicu!

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u školskoj odbojci u Brazilu održavalo se od 19. do 27. juna. Naše devojke su do zlata došle pobedivši pet ozbiljnih ekipa, Grčku, Meksiko,Izrael, Tursku i Кineski Tajpei. 2018. godine u Češkoj takođe su postigle istorijski uspeh postavši prvakinje. Pobednički tim: Una Vajagić, Ivona Lazović, Milica Keser, Marija Jovišić, Maša Lakićević, Magdalena Šarac, Sara Marinković, Sofija Đekić, Lana Leposavić, Kaja Stjepović, profesorka Ivana Marković i direktor Miroslav Marković.

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Antverpenu pošto je u velikom finalu savladala Litvaniju sa 21:16.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena