Yunet
 

Sport

Rukometašice Mladosti izgubile u 1/2 Kupa Srbije od Medicinara 34:27

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 11. april 2022. • 00:00 •

Rukometašice Mladosti izgubile u 1/2 Kupa Srbije od Medicinara 34:27

Rukometašice Mladosti iz Nove Pazove poražene su u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije od strane Medicinara iz Šapca rezultatom 34:27 (19:9).

Šapčanke su odličnom igrom u prvom poluvremenu diktirale tempo utakmice, konstantno uvećavale razliku da bi pred kraj poluvremena stekle dvocifrenu prednost (7:17).

Početak drugog poluvremena obeležila je povreda kapitena Mladosti, Leposave Glušice koja je posle kontakta zadobila povredu nosa i nakon ukazivanja pomoći na terenu upućena na dalje preglede.

U nastavku utakmice Medicinar je održavao prednost od deset golova razlike, sve dok sredinom drugog poluvremena Mladost nije zaigrala čvršće i efikasnije i pet minuta do kraja utakmice smanjila vođstvo Medicinara na 5 golova (26:31). Ipak, Šapčanke su sigurno privele utakmicu kraju i ostvarile trijumf za ulazak u finale.

Najefikasnija u ekipi Medicinara bila je Ljubica Ivković sa 7, dok se u Novopazovačkoj ekipi najviše istakla Milica kojčić sa 8 golova.

U finalu takmičenja Medicinar je sačekala Jagodina, koja je nakon borbene utakmice treći put zaredom podigla trofej namenjen osvajaču nacionalnog Kupa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad