Yunet
 

Sport

Odbojkašice Jedinstva sutra igraju sa Crvenom Zvezdom polufinale plej-ofa

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 17. mart 2022. • 00:00 •

Odbojkašice Jedinstva sutra igraju sa Crvenom Zvezdom polufinale plej-ofa

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove u prvu utakmicu polufinala plej-ofa BPŠ Superlige Srbije ulaze u dobrom raspoloženju nakon što su prethodno u oba meča četvrtfinala savladale ekipu Srema. Ovoga puta, očekuje ih utakmica na domaćem terenu protiv Crvene Zvezde koja je na programu sutra od 19 časova.

Očigledna razlika u kvalitetu između Jedinstva i Srema došla je do izražaja u obe utakmice četvrtfinala plej-ofa BPŠ Superlige Srbije kada je tim iz Stare Pazove protivničku ekipu savladao prepustivšim im samo jedan set. Tim podvigom Jedinstvo je sebi obezbedilo mesto u polufinalu gde ih očekuje meč sa Beogradskom Crvenom Zvezdom. Kapiten Staropazovačkog tima Isidora Kockarević pred ovu bitnu utakmicu istakla je da devojke sa nestrpljenjem iščekuju istu te da veruju u pobedu.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jovo Caković iz sezone u sezonu igra bolje, a u polufinalu playoff-a ima priliku da se Crvenoj Zvezdi revanšira za poraze iz prvenstvenog dela takmičnja. Najveća prednost Jedinstva je, navodi Caković, domaći teren i domaća publika uz koje protivnicima sigurno nije lako da igraju.

Nema sumnje da oba tima poseduju izuzetan kvalitet i isustvo te da su u odličnoj formi, pa se s toga podrazumeva da nas očekuje uzbuljivo polufinale a tim iz Stare Pazove pozvao je sve navijače i ljubitelje odbojke da dođu sutra od 19 časova u halu Jedinstva i budu još jednom njihov sedmi igrač i podrška u borbi za finale plej-ofa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena