Yunet
 

Sport

Staropazovčanke bolje od Srema

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 11. mart 2022. • 00:00 •

Staropazovčanke bolje od Srema

Prvu utakmicu četvrtfinala playoff-a Banka Poštanska Štedionica Superlige Srbije, odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazova odigrale su u svoju korist protiv Srema sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:21, 25:21, 25:11.

U uvodnom setu vodila se borba u kojoj su obe ekipe pružile maksimalan otpor, sve do same završnice kada je ekipa Jedinstva napravila 3 poena razlike a nešto kasnije i došla do vođstva od 25:21 za 1:0. Izabranice Jove Cakovića u drugom setu imale su sjajnu prednost do sredine igre, kada se su Mitrovčanke probudile i vratile se u igru. Ipak, Jedinstvo nije dopustilo da im bilo šta stane na put te su sa 25:21 duplirale svoje vođstvo.

U trećem delu igre je na terenu postojala samo ekipa iz Stare Pazove, jer su odbojkašice Jedinstva bile dominantne u svim elemetima igre i sa 25:11 došle do konačnih 3:0 u setovima.

Najraspoloženija u redovima Jedinstva bila je Branka Tica sa 17 poena, dok je kod gostiju Dunja Grabić zabeležila 15. Revanš utakmica biće na programu u nedelju u Sremskoj Mitrovici od 18 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena