Yunet
 

Servisne informacije

Radno vreme za praznike

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 29. april 2022. • 00:00 •

Radno vreme za praznike

Prvi maj, odnosno Međunarodni praznik rada, jedan je od najrasprostranjenijih praznika na svetu, a obeležava se u znak sećanja na velike demonstracije iz maja 1886. godine, kad su radnici u Čikagu stupili u štrajk, zahtevajući osmočasovno radno vreme.

1.maja odeljenje opšte medicine u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Banovcima dežuraće od 8 do 12 časova, dok pedijatrija i kovid ambulanta neće raditi u nedelju. 2. i 3.maja opšta praksa u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Bnaovcima i pedijatrija u Staroj Pazovi dežuraće od 8 do 14 časova , dok će u ponedeljak i utorak kovid ambulanta raditi u jednoj smeni od 7 do 13 časova. Apoteke u Staroj i Novoj Pazovi prate rad Opšte prakse. Ekipe Hitne službe dežuraće i tokom praznika 24 sata u Staroj i Novoj Pazovi a dijaliza će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

2.i 3.maja škole i vrtići neće raditi.

JKP Čistoća u ponedeljak 2.maja odnosiće smeće po ustaljenom rasporedu, dok 3.maja ekipe neće odnositi smeće. Tokom prvomajskih praznika neće biti ni sahrana.

JKP Vodovod i kanalizacija takođe neće raditi u ponedeljak i utorak, a sve eventualne kvarove građani mogu prijaviti na dežuran broj telefona 022-310-330.

Saobraćajno preduzeće Lasta u nedelju, ponedeljak i utorak prevoziće putnike po redu vožnje za nedelju.

Ekspoziture i filijale banaka praznovaće do srede, 3.maja. Klijenti mogu tokom praznika koristiti usluge e bankarstva i bankomata.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena