Yunet
 

Privreda

Sutra počinje 15. Sajam privrede

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 28. septembar 2022. • 00:00 •

Sutra počinje 15. Sajam privrede

Na kompleksu Pazovačkih bazena sutra će sa početkom u 11 časova biti otvoren 15. regionalni sajam privrede koji će okupiti najuspešnija preduzeća i proizvođače iz svih oblasti, od prerade metala i plastike, hemijske industrije, avio industrije, poljoprivrede, turizma.

Prethodnih godina se pokazao kao izuzetna prilika za brojne poslovne kontakte i unapređenje privredne saradnje, čemu doprinose i stručna predavanja i prezentacije, koje su prilagođene potrebama tržišta kako bi privrednici poboljšali svoje poslovanje.

Prvog dana je planirano predavanje o poverenju u poslovnom svetu, zatim o dualnom obrazovanju, o mirnom rešavanju radnih sporova, inovativnom privrednom razvoju Srbije i energetskoj efikasnosti.

Drugog dana manifestacije od 11 do 13 časova održaće se Sajam zapošljavanja i predavanja o obnovljivim izvorima energije a biće predstavljeni i aktuelni konkursi za finansijsku podršku privrednicima.

Sajam privrede organizuju Regionalna privredna komora Sremskog okruga i Opština Stara Pazova. Oba dana ulaz za sve posetioce je besplatan, a postoji i besplatna autobuska linija koja vozi do sajma iz Stare Pazove i Nove Pazove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad