Yunet
 

Politika

ODRŽANA 22. SEDNICA SO STARA PAZOVA: Lokalni odbornici zasedali pred letnju pauzu

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 12. jul 2022. • 00:00 •

ODRŽANA 22. SEDNICA SO STARA PAZOVA: Lokalni odbornici zasedali pred letnju pauzu

Danas je u Beloj zgradi održana 22. po redu Sednica SO Stara Pazova. Po usvajanju zapisnika sa prethodne sednice usvojen je dnevni red današnje sednice sa 7 tačaka dnevnog reda, o kojima se izjašnjvalo 40 prisutnih odbornika i odbornica.

Izglasana je odluka o završnom računu budžeta opštine Stara Pazova za 2021. godinu , kao i Odluka o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Krnješevci.

Lokalni odbornici usvojili su Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Crvenog krsta Stara Pazova za 2021.godinu i Mesne zajednice Nova Pazova i Mesne zajednice Stari Banovci za prethodnu godinu.Većinom glasova usvojeno je i Rešenje o nedavanju saglasnoti na upotrebu imena Stara Pazova u nazivu Lokalne fondacije iz Stare Pazove.

Današnja odbornička pitanja izneta na Sednici Skupštine opštine odnosila su se na izgradnju parka i dečjih igrališta u Novoj Pazovi, ali i ostalim naseljima staropazovačke opštine, problem rasvete na frekventnim saobraćajnicama oko Pazovačkih bazena i u novopazovačkim ulicama, kao i završetak prilaznih ćuprija i puteva u glavnoj ulici u Vojki.

Skupština Opštine Stara Pazova naredno zasedanje održaće krajem avgusta posle letnje pauze.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena