Yunet
 

Kultura

Večeras počinju Pazovački pozorišni dani

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 19. mart 2024. • 00:00 •

Večeras počinju Pazovački pozorišni dani

Predstava “Omča” Predraga Trajkovića koju je režirao Velimir Mitrović a koju izvode glumci Gradskog pozorišta Jagodina večeras otvara “6.Pazovačke pozorišne dane” u Staroj Pazovi. Sutra je na programu AP Đorđe Damjanov Đekša iz Jaše Tomića, sa predstavom “Pop Ćira I pop Spira” u režiji Darka Grahovca, dok će pazovačka publika u četvrtak, 21. marta moći da pogleda novo pazovačko Amatersko pozorište Mirko Tatalović Ćira i komad“Čuješ li majko moj vapaj“ u režiji Aleksandera Baka. Organizator je CZK Stara Pazova a generalni pokrovitelj Opština Stara Pazova.

U petak stiže iz Uba “Doktor Molijer”, u subotu iz Obrenovca “Klaustrofobična komedija”. Početak predstava je u 20 časova svake večeri u Pozorišnoj Sali a ulaz je besplatan.

Pazovački pozorišni dani su manifestacija koja je 2021. godine nastala na osnovu Sporazuma ustanova kulture o saradnji, potpisanog između 11 ustanova kulture u Srbiji među kojima se nalazi i Centar za kulturu iz Stare Pazove, koji je ujedno inicijator ovog događaja.

Jedan od ciljeva je promovisanje pozorišnog stvaralaštva,kulture i razmena programa. Organizator je CZK Stara Pazova a generalni pokrovitelj Opština Stara Pazova.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena