Yunet
 

Kultura

Uskoro premijera u koprodukciji kulturnih centara u Staroj Pazovi i Inđiji

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 1. april 2022. • 00:00 •

Uskoro premijera  u koprodukciji kulturnih centara u Staroj Pazovi i Inđiji

Povodom predstojeće premijere predstave "Noć u kući gospodina Kolaka", koje će biti sutra u Beogradu u Akademiji 28, danas je u Staroj Pazovi održana generalna proba i konferencija za medije.

Predstava je rađena po namenski pisanom tekstu Vladimira Đurđevića, u režiji Irfana Mensura koji se pojavljuje u jednoj od tri uloge uz Slobodana Ninkovića i Vladimira Kerkeza. Ovo je njihova treća saradnja i veruju u uspeh predstave.

Smatraju da će i publika biti radosna, jer kažu da je u glavnoj ulozi jedna žena, koja se na sceni ne vidi a sve se vrti oko nje, pošto tri muškarca stalno pričaju o njoj.

Predstava je rađena u produkciji JuogArta iz Beograda, i koprodukciji sa Kulturnim centrom iz Inđije i Centrom za kulturu Stara Pazova uz podršku ove dve opštine, i ovo je rezultat dogovora da se zajedno stvaraju i razmenjuju programi.

Nakon beogradske premijere, predstava će biti igrana i u ostalim gradovima, prvenstveno u Inđiji i Staroj Pazovi.

Mensur potpisuje i scenografiju, kao i tekst vodeće numere koju izvodi Marta Keler, za koju je aranžman i muziku radio Zijo Valentino, a jedan deo songova je ustupila Leonotina i hor Čarolija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena