Yunet
 

Društvo

Dečja nedelja u objektima PU "Poletarac"

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 4. oktobar 2022. • 00:00 •

Dečja nedelja u objektima PU

Dečija nedelja 2022, pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba!?“ traje do 9. oktobra a mnogobrojni programi su osmišljeni i u PU Poletarac u Staroj Pazovi. U svih 13 objekata svaka grupa ima svoj raspored, a uglavnom su to aktivnosti sa drugarima iz objekta, vaspitačima, ali se ove godine uključuje i ostalo osoblje.

Organizuju se maskenbali, piknika na otvorenom, uređenje dvorišta, priprema transparenata sa dečjim pravima, sportski dan. U okviru druženja sa sestrama iz preventive i nutricionistom, pažnja će biti usmerena na zdrav način ishrane, tako da su mališani srednjeg uzrasta su danas u glavnom objektu pravili zdrav namaz od tunjevine, a neke grupe su pravile limunadu i oranžadu.

Do kraja Dečje nedelje planirane su i radionice sa roditeljima koji se bave nekim sportom ili sviraju određeni instrument.

U okviru nastavnog plana "Godine uzleta" jako je bitno povezivanje sa lokalnom zajednicom, tako da će mališani posetiti biblioteke u svojim mestima, bioskop, sportske terene i družiti se sa odraslima, rekla je za RTV Stara Pazova Olga Knežević, psiholog u PU Poletarac.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad