Yunet
 

Društvo

Javni konkurs za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 21. jul 2022. • 00:00 •

Javni konkurs za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji opštine Stara Pazova

Na osnovu Zaključka Opštinskog veća opštine Stara Pazova o raspisivanju Javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata broj: 501-202/2022-IV od 20.07.2022. godine i Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova, jp1/22 broj: 110-8/2022-IV od 20.04.2022. godine, opština Stara Pazova dana 20.07. 2022. godine raspisuje Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji opštine Stara Pazova.

Podnosioci prijavu za učešće na javnom konkursu popunjavaju na srpskom jeziku, ćiriličnim pismom.

Popunjeni, overeni i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom: „PRIJAVA ZA JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE PRIVREDNIH SUBJEKATA U SPROVOĐENjU MERE ENERGETSKE SANACIJE PUTEM UGRADNjE SOLARNIH PANELA ZA PROIZVODNjU ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA SOPSTVENE POTREBE I UNAPREĐENjE TERMOTEHNIČKOG SISTEMA PUTEM UGRADNjE KALORIMETARA, CIRKULACIONIH PUMPI, TERMOSTATSKIH VENTILA I DELITELjA U DOMAĆINSTVIMA – NE OTVARATI“, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Prijava se predaje lično na šalteru Opštinske uprave br.2 u uslužnom centru ili preporučeno poštom na adresu: Opština Stara Pazova, Komisija za praćenje realizacije pojedinačnih projekata energetske sanacije, Svetosavska 11 Stara Pazova.

Rok za podnošenje prijava je 15 DANA, zaključno sa 05.08.2022. godine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad