Yunet
 

Društvo

Mašine “Sremputa” se u julu vraćaju na gradilište

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 24. jun 2022. • 00:00 •

Mašine “Sremputa” se u julu vraćaju na gradilište

Ćuprije i prilazi na svim rekonstruisanim putevima u ulicama će biti asfaltirani kao što je to urađeno zimus u Golubincima, izjavio je prvi čovek opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. On je podsetio da je ugovorom sa izvođačem „Sremput“ precizirano da svi prilazi i sve ćuprije budu asfaltirane i uređene u dužini od 5 metara od puta, a da građani mogu, ukoliko žele, u dogovoru sa „Sremputem“ na licu mesta po pristupačnim cenama asfaltiraju i više u okviru svoje okućnice.

Mašine „Sremputa“ se polovinom jula meseca vraćaju na gradilišta u opštini Stara Pazova. Nakon rekonstrukcije puta od nadvožnjaka za Vojku do centra Vojke i izgradnje još jednog kružnog toka kod buduće velike fabrike MTU na putu Nova Pazova – Stari Banovci, radiće na novim deonicama rekonstrukcije puta između Krnješevaca i Starih Banovaca. Prvo će završiti delove puta koji su u najlošijem stanju, pre svega deo od restorana „Putnik“ Staroj Pazovi pa do nadvožnjaka za Vojku, kao i deo od centra Vojke do Krnješevaca.

Projekat rekonstrukcije lokalnih puteva je jedan od najvećih u opštini Stara Pazova u poslednjih 50 godina. Podrazumeva praktično nove puteve na pravcu Stari Banovci - Nova Pazova - Vojka – Krnješevci, sa dodatnim pravcima Stara Pazova – Vojka i deonice Poljskog puta u Novoj Pazovi.

Investicijom od gotovo milijardu dinara i rehabilitacijom navedenih deonica u staropazovačkoj opštini unapređuje se postojeća putna mreža koja povezuje autoput, lokalne i regionalne centre i podiže nivo opšte bezbednosti drumskog saobraćaja.

Sa već rekonstruisanima putevima Stara Pazova – Golubinci i Stara Pazova – Podunavlje, lošeg puta u lokalnoj sredini neće biti.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad