Yunet
 

Društvo

Otvoren 6. Medius supermarket u Staroj Pazovi

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 19. maj 2022. • 00:00 •

Otvoren 6. Medius supermarket u Staroj Pazovi

Najpoznatiji lokalni trgovinski lanac u Sremu, Medius, danas je u Staroj Pazovi otvorio šesti a u svojoj poslovnoj mreži 27.supermarket. Bogat asortiman proizvoda, pristupačne cene, brojne povoljnosti, ljubazno osoblje razlozi su zbog kojih Medius i dalje ostaje prvi izbor lokalnih potrošača.

Novootvoreni supermarket se nalazi na adresi Ćirila i Metodija 27 i 29 i prostire se na površini od 200 kvadratnih metara prodajnog prostora. Važan deo asortimana čine sveže meso i prerađevine iz sopstvene proizvodnje Medius Mesare, kao i asortiman svežeg hleba i peciva, istakla je na otvaranju direktorka kompanije Medius Jelena Krunić.

Zahvaljujući visokim standardima poslovanja ova porodična kompanija prepoznata je kao lokalni brend, koji ima oko 500 zaposlenih i već treću deceniju uspešno doprinosi razvijanju poslovnog okruženja u staropazovačkoj opštini.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsednik Opštine Đorđe Radinović, vlasnik kompanije Cviko Krunić, zaposleni i brojni sugrađani. Sledeći supermarket Mediusa biće u Novim Karlovcima a njegovo otvaranje planirano je već u junu ove godine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad