Yunet
 

Društvo

Počeo upis u vrtiće staropazovačke opštine

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 6. april 2022. • 00:00 •

Počeo upis u vrtiće staropazovačke opštine

Ovogodišnji konkurs za upis dece u predškolske ustanove na teritoriji Opštine Stara Pazova raspisan je 4. aprila i trajaće do 22.aprila odnosno 4.maja , dok će preliminarne liste biti objavljene u maju i junu, u zavisnosti od predškolske ustanove. Roditelji i staratelji najmlađih stanovnika staropazovačke opštine imaju dovoljno vremena da konkurišu za mesto svog deteta u vrtiću u narednoj 2022-2023.godini.

Zahtevi za upis podnose se isključivo elektronski, putem usluge ‘eVrtić’ na portalu eUprave kao i prethodnih nekoliko godina.U Poletarcu, koji raspolaže sa 13 vrtićkih objekata u Staroj i Novoj Pazovi, Golubincima, Vojki i Krnješevcima svakog upisa se traži mesto više. Konkursom je predviđeno 390 slobodnih mesta za decu od jaslenog, preko vrtićkog do pripremnog predškolskog uzrasta.

U predškolskoj ustanovi Radost u Podunavlju boravi preko 800 dece u 9 objekata. U ovom vrtiću nema liste čekanja, jer decu upisuju tokom cele godine. Rezultati aktuelnog konkursa, koji traje do 22.aprila biće objavljeni 9.maja na centralnom objektu u Novim Banovcima i na zvaničnom sajtu.

Prioritet za upis u predškolsku ustanovu imaju deca iz društveno osetljivih grupa, kao i deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, treće i naredno dete, dete čije su braća i sestre već upisana u vrtić.Sve potrebne informacije vezane za upis deteta u vrtić roditelji mogu pronaći na zvaničnom sajtu PU Poletarac i PU Radost.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad