Yunet
 

Društvo

Veliko interesovanje za putovanje vozom: uvedeni dodatni polasci

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 25. mart 2022. • 00:00 •

Veliko interesovanje za putovanje vozom: uvedeni dodatni polasci

Zbog velikog interesovanja putnika, danas, sutra i u nedelju, biće uvedeni dodatni polasci Inter City voza "Soko" na relaciji Beograd Centar - Novi Sad, najavilo je železničko preduzeće Srbija voz.

Dodatni polasci Inter City voza "Soko" iz stanice Beograd Centar za Novi Sad su u 9.30 i 12.03 časova. Dodatni polasci iz stanice Novi Sad za Beograd Centar su u 10.56 i 14.07 časova, navedeno je u saopštenju.

U prethodnih 5 dana na dnevnom nivou preveze se oko 6000 putnika a veliko je interesovanje i kod građana staropazovačke opštine. Regio vozovima, koji staju i Novoj i Staroj Pazovi putnici sad sa ovih stanica sad stižu do Beograda i Novog Sada za nepunih pola sata. U promotivnom periodu cene karata su povoljne, a mogu se kupiti putem jedinstvene aplikacije "Srbija voza", na novim kartomatima ili na blagajnama.

Red vožnje će se prilagođavati potrebama kao i sve ostalo. U ovom periodu prate se tokovi i interesovanja putnika, tako da ukoliko Srbija Voz proceni, kartomati mogu biti postavljeni i tamo gde prvobitno nisu planirani, rekao je za Rtv Stara Pazova Nenad Stanisavljević, PR Infrastruktura železnica Srbije.

U sklopu rekonstrukcije uređene su i sve železničke stanice, uključujući Novu i Staru Pazovu, a još uvek traju radovi na nadvožnjacima između Nove Pazove i Busija i Stare Pazove i Golubinaca.

Prema informaciji iz Infrastruktura železnice Srbije, za sledeću nedelju je u planu asfaltiranje, a nadvožnjaci bi trebalo da budu otvoreni za saobraćaj poloviom aprila.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena