Yunet
 

Društvo

ŠIMANOVCI: Otvoren novi vrtić

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 25. mart 2022. • 00:00 •

ŠIMANOVCI: Otvoren novi vrtić

Danas je u Šimanovcima otvorena nova zgrada vrtića. Na više od 1700 kvadratnih metara deca i vaspitači će na raspolaganju imati sve ono što imaju deca u razvijenim evropskim gradovima.

Vrtić poseduje veliki broj prostorija, učionica, igraonica, toaleta, kupatila, trpezarija i prostorija za stručni rad. Fondacija Novaka Đokovića je donirala deo nameštaja, igračke, didaktička sredstva i potrošni material u iznosu od osam miliona dinara.

Objekat je veličine 1700 metara kvadratnih i u njega je uloženo 338 miliona dinara zahvaljujući Pokrajinskoj vladi koja je izdvojila 280 miliona dok je lokalna samouprava obezbedila zemljište, finansirala troškove projektne dokumentacije, troškove nadzora, priključka na vodovodnu, kanalizacionu, elekto i gasnu mrežu. Ovo je jedna od najvećih investicija u Pećinačkoj opštini.

Veliki broj roditelja ne samo iz Šimanovaca, nego i iz okolnih mesta, koji rade u obližnjim industrijskim zonama, sada će moći da ostave decu na čuvanje u idealnim uslovima za njihov rast i razvoj.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena