Yunet
 

Društvo

"Pažljivkov" kviz o bezedenosti dece u saobraćaju

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 24. mart 2022. • 00:00 •

Danas je u Staroj Pazovi održano opštinsko takmičenje "Pažljivkova smotra" koje je Agencija za bezbednost saobraćaja realizovala u saradnji sa opštinskim Savetom za bezbednost saobraćaja. Smotri su prisustvovali i pripadnici Policijske uprave opštine Stara Pazova na čelu sa načelnikom Zoranom Lazićem.

Takmičili su se najmlađi predškolci iz čitave opštine kao i đaci 1. i 2. razreda. Najbitnije od svega je da su mališani naučili najvažnije stvari o saobraćaju a pre svega kako da čuvaju sebe.

Svaki prvoplasirani tim među predškolcima, prvacima i drugacima dobio je na poklon bicikle dok su svi učenici dobili zahvalnice, medalje kao i prilagođene dečje igre o saobraćaju.

Nataša Mićić, predsednica Skupštine opštine Stara Pazova ističe da je ovo jako bitan događaj jer deca od najranijeg uzrasta takmičeći se uče o bezbednosti u saobraćaju.

Među predškolcima najbolja je bila ekipa "Zeke" iz Vojke, među prvacima najuspešnija je bila osnovna škola "Simeon Aranicki" iz Stare Pazove dok je od svih drugih razreda pobedila škola “Slobodan Savković” iz Starih Banovaca. Te tri ekipe će svoje znanje pokazati na predstojećem regionalnom takmičenju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad