Yunet
 

Društvo

Ministarka Darija Kisić posetila Staru Pazovu u susret 8. martu

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 7. mart 2022. • 00:00 •

Ministarka Darija Kisić posetila Staru Pazovu u susret 8. martu

U susret predstojećem 8. martu, Međunarodnom danu žena, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić razgovarala je sa predstavnicama udruženja žena iz Opštine Stara Pazova i predsednikom Opštine Đorđem Radinovićem, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Razgovoru sa predstavnicama udruženja žena, čije su aktivnosti usmerene ka očuvanju tradicije, negovanju starih zanata, izradi rukotvorina, humanitarnom radu, prisustvovala je i pomoćnica ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević.

Ministarka Kisić je istakla da joj je drago što je u društvu žena koje svojim radom, zalaganjem, posvećenošću poslu i porodici pokreću svoje okruženje i što pokazuju da kada se žene udruže mogu sve i da za njih nema granica.

"Žene su stub porodice, stub svoje radne sredine, imamo snagu, kapacitete i želju da naše društvo unapredimo u svakom smislu", rekla je Kisić i dodala da joj je drago što su žene iz ovih udruženja posvećene afirmaciji ženskog stvaralaštva, očuvanju i negovanju tradicija i starih zanata i humanitarnom radu. "Drage dame, želim da vam uoči 8. marta poručim da samo zajedničkim snagama možemo postići još bolje rezultate, da budemo ravnopravne, da budemo cenjene, jer se jedno društvo, njegova kultura, njegov status, ugled i mogućnost napretka određuju po odnosu prema ženama", poručila je Kisić.

Predsednik opštine Stara Pazova Radinović čestitao je ženama 8. mart i poželeo im da nastave svoj rad i aktivnosti i saradnju sa lokalnom samoupravom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena