Yunet
 

Turizam

Plovili smo “ U susret prijateljima“

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 2. avgust 2022. • 12:47 •

Plovili smo “ U susret prijateljima“

Promo tura rekom Begej od Kleka do Srpskog Itebeja organizovana je juče za medijske kuće i sretne dobitnike nagradne igre. Organizator ove ture bila je Turistička organizacija grada Zrenjanina,na čelu sa kapetanom broda Nikolom Spaićem bez koga sve ovo ne bi imalo tako lepu priču na vodi.

Ideja je bila da se promoviše nautički turizam,nova prevodnica kod Kleka kao i nova turistička ruta vožnje brodom.Međutim,dobili smo mnogo više. Prelepi prizori prirode oko nas sve su nas ostavili bez daha.U jednom momentu,osećali smo se kao da smo u šumama Amazonije.

Dobra energija među članovima posade, muzika i nasmejani kapetan ,samo su upotpunili ovu magičnu vožnju na vodi.

Prijatelji kojima smo išli u susret bila je familija Mrkšić u Srpskom Itebeju koja nas je domaćinski dočekala i gde smo se na kratko osvežili.

Povratak kući istom vodenom rutom doneo nam je sada prelepe poglede na boje pa i životinjski svet oko nas.Labudovi su za nas odigrali svojevrsnu predstavu i hvala im na tome.

Kad smo stigli na tlo,osećali smo da smo bili mnogo dalje,a ne svega nekoliko desetina kilometara.

Velika je radost što se sada ove skrivene lepote na banatskim vodama mogu videti i to zahvaljujući Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina.Isto tako,za ovu i druge ture na vodi možete kontektirati i samog kapetana Nikolu Spaića na broj telefona 063546619.

Svakako,dobičete više nego što očekujete! Sretna plovidba!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad