Yunet
 

Sport

Saopštenje Srpske napredne stranke Zrenjanin

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 2. mart 2023. • 07:58 •

Saopštenje Srpske napredne stranke Zrenjanin

Gradski odbor Srpske napredne stranke Zrenjanin saopštava da nisu tačni navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u kojima je izjavila da je vlast zapalila auto Dragoslava Stankova ispred njegove kuće u Elemiru.


Zanimljivo je kako baš oni koji se zalažu za pravnu državu optužuju i presuđuju bez dokaza i bez suda. Da li su spremni da, kao veliki ljubitelji pravde, upute izvinjenje zbog uznemiravanja javnosti kada se ispostavi da su njihove optužbe lažne? Podsetimo, da je dotična tvorac afera poput „drogiranih kokošaka iz Morovića“, zatim izjave da je beba koja je 1944. godine imala dve godine oslobodila Kikindu, ali i da je navodni atentat na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića izvršen praćkom. Imajući ovo u vidu, mislite li da je današnji snimak zapaljenog automobila koji je Marinika Tepić objavila na društvenim mrežama još jedna u nizu njenih izmišljenih i montiranih afera?


Takođe, pitamo Mariniku Tepić da li se predsednik Mesnog odbora Stranke slobode i pravde u Elemiru Dragoslav Stankov kocka, da li uzima novac od „zelenaša“ i da li je 2016. godine prijavljen za nasilje
u porodici? Ono šta sa sigurnošću možemo da kažemo da jeste da „kakva stranka – takvi i predsednici mesnih odbora“.
Mi se ne bavimo lošim radnjama, zato što vrlo naporno i posvećeno radimo u službi građana, svakodnevno se bavimo njihovim pitanjima i problemima i trudimo se da ih što efikasnije rešimo. Bitan nam je svaki građanin i upravo zbog toga do poslednjeg atoma snage se borimo za njihovu budućnost.
Shodno tome, pozivamo nadležne institucije da što pre reaguju i otkriju počinioce ovog dela.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Zrenjanin

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad