Yunet
 

Sport

Pioniri, pionirke i seniorke Proletera ponovo trijumfovali!

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 12. decembar 2022. • 13:03 •

Pioniri, pionirke i seniorke Proletera ponovo trijumfovali!

U utakmici drugog kruga prvenstva Vojvodine za pionire, Odbojkaški klub Proleter iz Zrenjanina, u subotu je u sali Medicinske škole, ubedljivo savladao OK Sombor iz istoimenog grada rezultatom 3:0, po setovima 25:14, 25:14 i 25:18.

– Momci su igrali odlično i zasluženo su pobedili. Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, tako da sam zadovoljan njihovim izdanjem. Nastavljamo dalje aktivno da treniramo i radimo kako na tehnici i igri, tako i na kondiciji. Uskoro nam predstoji nova utakmica – rekao je trener Darko Jančić.

Za ekipu Proletera su igrali: Knežević, Stankov, Tanasković, Štrbac, Šesto, Tričković, Miladinović, Zečić, Jelisić, Kresić, Funduk i Kerčov.

Uspešne su bile i pionirke Proletera koje su zabeležile pobedu u sredu uveče. Pobedile su ekipu ekipu OK Krajišnik, rezultatom 3:1 u setovima. 

Za selekciju pionirki igrale su: Lazarev, Mojin, Vorkapić, Nešić, Đuriček, Vukov, Anđelov, Kerčov, Medić S, Torbica, Premčević, Gordić i Krstić. Trener ekipe je Zoran Pavlović.

Seniori Proletera su preksinoć, u okviru 9. kola Druge lige „Sever“, izgubili od ekipe OK Partizan u Baču.

Juče su seniorke, rezultatom 3:1 u setovima, pobedile domaćina, ekipu OK “ Hercegovina“  iz Ravnog Topolovca. Završena je polusezona i nastavak takmičenja u okviru Prve Vojvođanske lige sledi u februaru mesecu.

Bez obzira na to, nema pauze. Mi nastavljamo da aktivno treniramo, kako bi spremni dočekali početak drugog dela sezone, rekao je trener Zoran Pavlović.

Za ekipu OK Proleter Zrenjanin igrale su:

Barišić, Tegeltija, Đorđević, Robal, Maljugić, Josimov, Isakov, Obradović, Pavlović, Vujović, Rakić, Knežević i Medić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena