Yunet
 

Sport

Pioniri OK „Proleter“ iz Zrenjanina pobednici turnira u Kruševcu!

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 10. oktobar 2022. • 10:04 •

Pioniri OK „Proleter“ iz Zrenjanina pobednici turnira u Kruševcu!

Lepe vesti stižu nam iz Kruševca!

Pioniri OK „Proleter“ iz Zrenjanina pobednici turnira u Kruševcu!

U organizaciji OK „Antena 08“ Iz Kruševca, u subotu 08.10.2022.godine, u tom gradu, održan drugi po redu odbojkaški turnir pod nazivom „Šarengradski kup 2022“.

Na turniru su učestvovale pionirske selekcije OK“ Crvena Zvezda“ 2 iz Beograda, OK „Jagodina“ iz Jagodine, OK „Rudar“ iz Baljevaca, OK „Antena 08“ iz Kruševca, OK „Crvena Zvezda“ 1 iz Beograda i OK „Proleter „ Zrenjanin iz Zrenjanina.

Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter bili su najbolji i u sjajnoj finalnoj utakmici koja je bila puna preokreta, savladali su ekipu OK “Crvene Zvezde” 1 iz Beograda sa 3:2 u setovima (20:25, 25:21, 25:20, 13:25,16:14). U prva dva kola pobedili su domaćine iz Kruševca OK “Antena 08” sa 2:0 i OK “Crvenu Zvezdu” 2 iz Beograda, takođe sa 2:0 u setovima.

Miloš Smiljanski proglašen je za najboljeg igrača na  turniru (MVP), Aleksej Jelisić za najboljeg korektora, a Marko Zečar za najboljeg dizača na turniru.

„Na turniru koji se igrao u dva dobijena seta, pravo učešća imali su dečaci rođeni 2005.godine i mlađi. Iza ovog značajnog uspeha stoji veliki trud i rad mojih momaka. Pokazali smo da kada nešto intenzivno radite, trenirate i još to volite, rezultati sigurno ne mogu izostati“, istakao je trener mladih odbojkaša Darko Jančić.

Ovi mladi momci pokazali su da je Zrenjanin pravi grad sporta koji ima izuzetno kvalitetan odbojkaški kadar i predstavili su ga na najlepši način. Nama ostaje da im poželimo puno uspeha na daljim takmičenjima i verujemo da ćemo se i ubuduće radovati njihovim uspesima. Bravo momci!

Za ekipu pionira OK “Proleter” Zrenjani igrali su: Knežević, Zečar, Tanasković, Štrbac, Pražić, Zečić, Jelisić, Kučanda, Miladinović, Kresić, Smiljanski i Sretenović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad