Yunet
 

Politika

Selaković prisustvovao sednici GrO SNS

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 22. februar 2023. • 10:44 •

Selaković prisustvovao sednici GrO SNS

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković juče je prisustvovao sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zrenjanin koju je vodio koordinator Vladimir Galić.

Obraćajući se prisutnima Selaković je podsetio na mnogobrojne velike projekte koji će, zahvaljujući dobroj politici predsednika Aleksandra Vučića, biti realizovani tokom narednog perioda, ali i pohvalio izborne rezultate koje je Srpska napredna stranka postigla na nedavno održanim izborima u Zrenjaninu.

„ Početkom rada kompanije „Linglong“ Zrenjanin će potpuno promeniti način funkcionisanja, ova kompanija će doneti potpuno nov životni standard ovom gradu. Ovaj kineski gigant će doneti nova radna mesta, uposliće lokalne firme, ali i privrednu i infrastrukturnu sliku Zrenjanina značajno unaprediti. Želim da pohvalim i odlične izborne rezultate koje je Srpska napredna stranka ostvarila na predsedničkim i parlamentarnim izborima u Zrenjaninu. Sve ovo jasno ukazuje da treba da nastavimo da primenjujemo način rada predsednika Aleksandra Vučića i sledimo njegov primer kako se Srbija voli, jer će samo na taj način građani imati odgovarajuće životne uslove. Predvođeni Aleksandrom Vučićem smo toliko dobrog uradili za naše gradove, opštine i sela, tako treba i da nastavimo.“ – poručio je Selaković.

Član predsedništva Srpske napredne stranke završio je sastanak snažnom porukom da su naporan rad, jedinstvo, sloga i borba pravac kojim treba da idemo i da su oni jedini garant boljeg života građana Zrenjanina i Srbije, navodi se u saopštenju GO SNS Zrenjanin.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad