Yunet
 

Kultura

Domaći igrani film „Usekovanje“ u Kulturnom centru

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 5. mart 2023. • 13:40 •

Domaći igrani film „Usekovanje“ u Kulturnom centru

Za vikend, u nedelju, 5. marta u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuju se domaći igrani film (psihološka drama) „Usekovanje“. Projekcija počinje u 20 časova.

Debitantski film Siniše Cvetića „Usekovanje“ prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 5. marta. U filmu igraju Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović, Marko Grabež, Anita Ognjanović, Zlatan Vidović, Dubravka Kovjanić i drugi.

Više o filmu: „Debitantski film Siniše Cvetića „Usekovanje” predstavlja portret jedne porodice I njene crne ovce I najmlađeg člana – Jovana. Sve ih pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, gde roditelji kriju od Jovana i gostiju da se razvode. Postepenim zahuktavanjem, kroz slavsku atmosferu i alkohol, kao i pojavu nenajavljenog gosta, dolazi do otkrivanja tih, ali i drugih porodičnih tajni i sukoba.“

U glavnim ulogama: Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović, Marko Grabež, Anita Ognjanović, Zlatan Vidović, Dubravka Kovjanić, Milica Janevski, Aleksandar Đurica, Aleksandra Pleskonjić Ilić, Jovana Gavrilović, Momčilo Pićurić, Vahid Džanković

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena