Yunet
 

Društvo

Objavljen novi Javni poziv za ostvarivanje prava na ponosnu karticu “Cena minus za 3+”

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 12. januar 2023. • 18:14 •

Objavljen novi Javni poziv za ostvarivanje prava na ponosnu karticu “Cena minus za 3+”

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je novi javni poziv za ostvarivanje prava na Ponosnu karticu “Cena minus za 3+“. Pravo na ovu karticu imaju porodice i roditelji sa troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina.

Ponosna kartica im omogućava popuste i određena prava kod pravnih i privrednih subjekata sa kojima Pokret za decu “Tri plus“ iz Čačka, koji realizuje ovaj projekat, ima potpisane sporazume o saradnji. Više informacija o tome može se dobiti na internet stranici Pokreta “Tri plus” https://triplus.org.rs

Prijave će trajati tokom cele godine. Pomenuto udruženje je u obavezi da kartice dostavi Gradskoj upravi Zrenjanina odmah nakon njihove izrade. Dodatne informacije zainteresovani roditelji mogu da dobiju u Odeljenju za društvene delatnosti, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Na raspolaganju je i broj telefona 023 315 00 51.

Gradonačelnik Salapura je u pozivu pozvao i sve privredne i pravne subjekte sa teritorije grada Zrenjanina da se uključe u ovu akciju. To mogu da učine tako što će potpisati ugovor sa udruženjem, te porodicama sa troje i više dece omogućiti određenu vrstu popusta na svoju robu ili usluge.

Javni poziv, uz dokumentaciju koju je neophodno priložiti, objavljen je na sajtu Grada Zrenjanina, na delu stranice “Konkursi i oglasi”.  

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena