Yunet
 

Društvo

Jedina pametna garaža u Srbiji nalazi se baš u Zrenjaninu

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 25. novembar 2022. • 10:33 •

Jedina pametna garaža u Srbiji nalazi se baš u Zrenjaninu

Šparalica – sinonim za štednju. Time su se vodili i divni ljudi iz firme “Auto Špar” kada su razmišljali o tome kako da nazovu ovaj savremeni auto servis. Sa njima uštedećete svoj novac za auto delove i usluge, ali to neće ići na uštrb kvaliteta.

Ovo je jedna potpuno nova i drugačija priča od celokupne ponude u našem gradu kada je u pitanju održavanje vozila. Na jednom mestu objedinjeno je gotovo sve:

Prodavnica auto delova za sve vrste automobilaProdaja putem administrativne zabranePopust za taksisteMali servis za sve vrste automobilaDijagnostikaProvera akumulatoraProdaja guma, vulkaniziranje i hotel za gumeNajam dizalice, opreme i alata na sat ili danPrevoz automobila šlepomPoklon karticaPomoć na putuDostupnost 24h

Ono što ih čini potpuno drugačijima od ostalih i po čemu su prvi u Srbiji jeste takozvana pametna garaža. Ovo Vam omogućava da budete sam svoj majstor ukoliko ste vešti u popravljanju vozila, a nemate svoj prostor. Takođe, ovo je odlična mogućnost i za sve majstore koji nemaju svu potrebnu opremu, kao što je recimo kanal ili dizalica. U ponudi je iznajmljivanje garaže sa celokupnom opremom – auto dizalica, kanal, alat.

Ukoliko niste sigurni da li će Vaše vozilo proći tehnički preglded, a prvenstveno zbog sigurnosti, ovde možete uraditi kontrolni tehnički pregled.

Auto Špar je dostupan 24h za sve vaše probleme sa vozilom i za sve potrebne informacije možete ih pozvati na 067/7000-023 ili ih posetiti u ulici Beogradska 11b (pored Tišme).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad