Yunet
 

Društvo

AD BB Trade i ove godine realizuje program „Moja prva plata“

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 12. oktobar 2022. • 14:45 •

AD BB Trade i ove godine realizuje program „Moja prva plata“

Vodeći trgovinski lanac na teritoriji Vojvodine ponovo otvara svoja vrata i poziva mlade da se prijave i postanu deo PerSu uspešnog tima

Mladi kadrovi koji traže poslovnu šansu, žele da zarade svoju prvu platu i relizuju prve profesionalne korake dobijaju tu mogućnost u vodećem trgovinskom lancu na teritoriji Vojvodine “PerSu”. Zainteresovani mogu i ove godine do 31. oktobra da pošalju svoju prijavu za program „Moja prva plata” popunjavanjem obrasca, isključivo putem linka https://mojaprvaplata.gov.rs/. Za mlade koji žele da postanu deo „PerSu” tima, u okviru kompanije BB Trade A.D. otvoreno je 68 različitih pozicija. Konkursi su raspisani za 11 gradova i opština: Zrenjanin, Žitište, Žabalj, Vršac, Subotica, Beograd, Novi Sad, Vrbas, Apatin, Sombor i Titel.

“Kao stabilna Kompanija želimo da kandidati koji su se prijavili u okviru programa ‘Moja prva plata’ postanu deo našeg tima, odnosno deo naše poslovne porodice, koja raste iz godine u godinu. Visok kvalitet obrazovanja, želje za radom i sposobnosti mladih kadrova koji se prijavljuju su razlozi zašto učestvujemo u ovom Programu već tri godine. Naša iskrena želja je da pružimo mladim ljudima šansu da se razvijaju, dodatno edukuju i primenjuju sva svoja znanja i umeća, na onim radnim mestima za koja su se primarno i školovali. Tokom devet meseci, koliko traje Program, mlade kolege od starta posmatramo kao ravnopravne članove našeg kolektiva i pružamo im apsolutnu podršku kroz mentorstvo i definisanu obuku, jer smo svesni da uz njih i njihova znanja jačamo i rastemo u poslovnom okruženju”, istakla je Snežana Mirković, Direktor sektora ljudskih resursa

Sve mlade koji su primljeni u okviru programa “Moja prva plata”, pored redovne zarade očekuje i dodatna novčana nadoknada: obezbeđeni putni trošakovi, mogućnost ostvarenja bonusa, benefiti poput učešća u team building aktivnostima, odmor na Tari sa porodicom ili društvom (na koji imaju pravo svi zaposleni), plaćene edukacije, treninzi i obuke, a posle uspešno završenog Programa i stalno zaposlenje. Primera radi, samo prošle godine preko programa „Moja prva plata“ sedamoro zaposlenih je dobilo Ugovore o radu. 

“Moje iskustvo sa programom ‘Moja prva plata’ je sjajno, što dokazuje i činjenica da sam dobila i prihvatila ugovor za stalni radni odnos. AD BB Trade je bio moj prvi izbor poslodavca, jer je jedan od značajnijih trgovinskih lanaca na teritoriji Vojvodine i Srbije, koji brine, kako o svojim zaposlenima, tako i o potrošačima. Tokom programa, naročito su mi značili kolegijalnost, posvećenost i mentorstvo drugih kolega. Polaznici mogu da budu nesigurni i zbunjeni, ali kada rukovodioci pokažu da imaju puno razumevanja i strpljenja, onda dolazi želja za napredovanjem i savladavanjem svih zadataka.  Podstičem konstantno svoje poznanike da konkurišu za program ‘Moja prva plata’ jer je to odlična prilika da se započne karijera”, izjavila je Marina Gatarić, Administrator u službi merenje i kontrole rezultata.

Više o “PerSu” marketima i otvorenim pozicijama za posao možete saznati na www.persu.rs, a o iskustvu polaznika programa “Moja prva plata” na https://persu.rs/moja-prva-plata/.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad