Yunet
 

Društvo

„Ljute papričice“ i „Zeleno polje“ odlični u finalu manifestacije „Izađi mi na teglu”

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 10. oktobar 2022. • 15:39 •

„Ljute papričice“ i „Zeleno polje“ odlični u finalu manifestacije „Izađi mi na teglu”

Veliko finale devete sezone karavana „Izađi mi na teglu“, takmičenja u pripremanju ajvara, održano je u subotu 08. oktobra u Beogradu ispred hipermarketa Mega Maxi Ada i okupilo je pobednike iz desetak gradova iz Srbije.

Uprkos nemilom događaju toga dana, kada je na samom početku preminuo jedan od takmičara, takmičenje u kuvanju najboljeg ajvara je nastavljeno.

Najbolji ajvar na ovogodišnjem takmičenju pripremila je ekipa „Mlade nade juga” iz Vladičinog Hana koja je pored titule kralja ajvara za 2022. godinu osvojila i druge sjajne nagrade: šporet Smederevac, mini elektrik šporet Neoplanta Capriolo bicikl “Široko”.
DRUGO MESTO OSVOJIO JE AKTIV ŽENA ZELENO POLJE iz našeg grada, a treće mesto pripalo je ekipi „Živim život“ iz Vladičinog Hana. Oni su nagrađeni takođe robnim nagradama, ali i vredonosnim Maxi vaučerom.

Svaki takmičarski štand bio je dekorisan raznim predmetima i gastronomskim specijalitetima. Za najlepše uređen štand nagrađena je naša ekipa „LJUTE PAPRIČICE“ – UDRUŽENJE BULEVAR 023.

Veliku podršku našim ekipama pružila je Turistička organizacija grada Zrenjanina.
Ovogodišnja sezona karavana realizovana je pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, lokalnih samouprava gradova učesnika, kao i brojnih sponzora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad