Yunet
 

Društvo

Gde možete kupiti kvalitetnu posteljinu

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 28. septembar 2022. • 11:54 •

Gde možete kupiti kvalitetnu posteljinu

Kada je u pitanju naš prijatan i zdrav san ne smemo praviti kompromise. Pored dobrog dušeka i jastuka i prijatne atmosfere u spavaćoj sobi vrlo bitna stvar, koja upotpunjuje dobar san, jeste posteljina. Prijatna, udobna, leti lagana i prozračna, zimi deblja i toplija, šarena, jednobojna, vesela, svedenih boja, saten, pamuk, frotir, kombinacija…Kakvu god posteljinu da volite nije na odmet povremeno osvežiti i promeniti izgled spavaće sobe uz novu posteljinu, iako je stara još uvek u dobrom stanju.

Posteljinu za spavaću sobu birate vi, a mesto gde možete pronaći zaista veliki izbor i pristupačne cene jeste prodavnica kućnog tekstila Beli labud.

A jastuk? Jastuk je posebna priča, svi smo vrlo različiti i odgovaraju nam zaista različiti oblici i dimenzije. Zato Beli Labud u svojoj ponudi ima i širok asortiman različitih tipova jastuka.

U Belom Labudu trenutno je aktuelno veliko sniženje, povoljne cene i uslovi plaćanja, a za najstarije sugrađane i pogodnosti plaćanja robe na rate.

Jastuke možete pronaći po ceni već od 600 dinara, jastučnice od 250 dinara, a jorganske navlake dimenzija 200×140 za samo 1250 dinara.

Beli Labud već punih 25 godina svojim kvalitetom i asortimanom zadovoljava ukuse velikog broja zrenjaninaca. U svojoj ponudi imaju širok asortiman posteljine, čaršafa, frotira, jastuka i jastučnica, jorgana i jorganskih navlaka, bebi programa, peškira, bade mantila, prekrivača, kuhihnskog i baštenskog tekstila.

Možete ih posetiti u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 13, preko puta Pivare ili ih pozovize na 023/525-312.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena