Yunet
 

Društvo

Oglasio se LingLong povodom protesta

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 25. avgust 2022. • 16:04 •

Oglasio se LingLong povodom protesta

„Povodom protesta koji je 23. avgusta započet na lokaciji izgradnje našeg projekta u Zrenjaninu i organizovan od strane kompanije Alfa Technics, podizvođača kompanije China Energy Engineering Group Tianjin Electric Power Construction Co., Ltd, Ogranak, Beograd (u daljem tekstu “CEEC TEPC”), ovim putem želimo da istaknemo sledeće:

Kompanije Alfa Technics i CEEC TEPC su svojevoljno potpisale ugovor, i njihova saradnja treba da se odvija u skladu sa ugovorom i zakonom.
Linglong nije sklopio nijedan ugovor sa kompanijom Alfa Technics, niti sa njom ima direktnu saradnju, pa samim tim Linglong prema pomenutoj kompaniji nije stvorio nikakva dugovanja. Isto tako, sve obaveze prema kompaniji CEEC TEPC isplaćujemo u skladu sa ugovorom.

Linglong, kao investitor, poštuje žalbe srpskih kompanija koje su razumne i u skladu sa zakonom, i smatramo da sporovi isto tako treba da se rešavaju legalnim i razumnim sredstvima. Mi smo kompaniji CEEC TEPC izneli praktičan i logičan predlog za rešavanje ovog spora i nadamo se da će se obe strane vratiti u zakonit i razuman kolosek, i da će nesuglasice rešiti komunikacijom i pregovorima“, saopštili su iz kompanije LingLong.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad