Yunet
 

Društvo

JKP „Čistoća i zelenilo“ i ove godine maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 15. avgust 2022. • 12:52 •

JKP „Čistoća i zelenilo“ i ove godine maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin je i ove godine bilo maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene za vreme trajanja tradicionalne manifestacije „Dani piva“.

 V.d. direktora preduzeća Nemanja Milinković kazao je da je angažovanje „Čistoće i zelenila“ u periodu od 9. do 14. avgusta bilo organizovano u tri smene, tokom 24 časa dnevno. To je učinjeno kako bi bio održan visok nivo higijene u gradu.

Radnici Službe za održavanje javno prometnih površina najviše posla su imali oko čišćenja i pranja Žitnog trga i Trga slobode, okolnih ulica, parkinga na Prevlaci, kao  i na sakupljanju otpada na zelenim, javnim površinama, kolovozu i trotoarima, koji gravitiraju ka Plavoj zoni.

 U pripravnosti je bila i dežurna ekipa, koja je bila spremna da reaguje u slučaju hitnih intervencija.

 Bio je angažovan veći broj radnika uz svu raspoloživu mehanizaciju. Odmah po zatvaranju štandova oni bi prionuli na posao i čistili najprometnije delove grada sve do jutarnjih sati. Smatram da smo uradili dobar posao i ponosan sam  na svoje radnike koji su dali maksimum kako bi naš grad bio čist.  Čistoća će i tokom  budućih manifestacija sigurno održati visok nivo komunalne higijene  – istakao je Milinković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad