Yunet
 

Društvo

Drugi “Noćni bazar” održaće se sutra od 17 časova

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 21. jul 2022. • 13:15 •

Drugi “Noćni bazar” održaće se sutra od 17 časova

Nakon uspešne premijere u Zrenjaninu, pre mesec dana, manifestacija “Noćni bazar” ponovo će biti održana sutra, 22. jula, na prostoru Male pijace u Jug Bogdanovoj ulici, u terminu od 17-23 časa, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

O drugom “Noćnom bazaru” govorili su Marija Radojčić organizatorka manifestacije i Branislav Dobrijević, rukovodilac odeljenja pijaca u JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjanin. Izrazivši zadovoljstvo zbog uspešno održanog prvog “Noćnog bazara” i značajnog interesovanja naših sugrađana, Dobrijević je rekao da je želja JKP “Pijace i parkinzi” da se ta saradnja nastavi i manifestacija postane tradicionalna i da se održava u našem gradu jednom mesečno. Pozvao je sugrađane da sutra posete pijacu u Jug Bogdanovoj ulici, da ih tamo očekuje veliki broj izlagača, oko stotinu, ali i prigodan zabavni program.

Marija Radojčić, pokretač i organizatorka manifestacije kojoj se priključio i Zrenjanin, kaže da je odziv na prvi “Noćni bazar” bio iznad očekivanja, i što se tiče izlagača i kada su u pitanju posetioci.
“Hvala Gradu Zrenjaninu i preduzeću “Pijace i parkinzi” na dobrodošlici i domaćinskoj atmosferi koju smo svakako osetili prošli put. Verujem da će Zrenjaninci i ovoga puta posetiti “Noćni bazar” bar u broju kakav je bio prethodno. “Bazar” kao mali karavan putuje po Srbiji, ovog meseca čak šest događaja organizujemo i zadovoljstvo nam je što opet možemo da budemo u Zrenjaninu. Pokazalo se da zaista ima smisla ovako nešto raditi u Zrenjaninu i dobro je da ljudi ovde zaista imaju svest koliko je važno i korisno da kupuju od malih proizvođača, koji će izlagati i ovoga puta”, rekla je Radojčić i najavila još širu i bogatiju ponudu na tezgama, od gastronomskog do robnog dela, predmeta za domaćinstvo, ručno pravljenih igračaka, domaće kozmetike, nakita.

U sklopu manifestacije održaće se i zabavno-muzički program, koji počinje u 20 časova, a sve prisutne zabavljaće duo “Nautilus” iz Novog Sada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad