Yunet
 

Društvo

Pravo je vreme za ugradnju kvalitetnog laminata

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 23. jun 2022. • 11:50 •

Pravo je vreme za ugradnju kvalitetnog laminata

Da li ste odlučili da ovog leta sredite podove u svom stanu ili poslovnom prostoru? Kvalitetan laminat je uvek dobro rešenje. Za njegovo postavljanje nije potrebno mnogo vremena, nije potrebno da ispraznite stan ili da odete od kuće kako bi majstori mogli nesmetano da rade svoj posao. Laminat je danas svojim izgledom i kvalitetom moderan, elegantan i cenovno pristupačan. Laminatni podovi su izuzetno izdržljivi, otporni na habanje i mrlje, postavljanje i održavanje je jednostavno, a svojim izgledom savršeno imitiraju pločice ili parket, a u odnosu na njih cene su izuzetno pristupačne. Upravo ovo su samo neki od razloga zašto da se odlučite za laminatne podove.

Ne morate lutati i tražiti firmu sa kojom ćete sarađivati, jedino pravo mesto gde treba da odete i rešite sve je Classen 023. Zašto? Prvo, tu je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih kupaca. Zatim, zato što su laminatni podovi iz njihove ponude otporni na udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne ispuštaju štetne gasove, jako ih je teško zapaliti. Takođe, izbor podnih obloga različitog dezena, materijala, teksture i izgleda je zaista velik. U ponudi imaju i svu prateću opremu kao što je stiropor, lajsne, ukrasni stiropor, garnišne i još mnogo toga.

Cene laminata kreću se od 350 dinara za manje kvadrature. Laminat 1B klase pronaćićete po cenama od 550,00 – 650,00, a 1A klase po ceni od 850,00 pa do 1200,00.

Classen 023 se nalazi na dve adrese: Aradac, Đure Jakšića 30 i u Žitištu u Cara Dušana 25.

Za sve informacije možete ih pozvati na 069/1338474 ili 069/4502665.

Takođe, deo ponude i njihovih radova možete pogledati in a njihovoj facebook stranici.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad